Ford Focus 1.6-16V Ghia

Foto's

Merk
Ford
Model
Focus
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Tellerstand
182.530 km
Verkoopprijs particulier
€ 2.999,-
Bouwjaar
2005

Koppel: 150 Nm

Zeer nette Ford Focus 1.6-16V Ghia Bouwjaar 2005 Automaat Cruise controle Trekhaak Airco 16" L.M velgen 182.000km. Wordt geleverd met een nieuwe APK onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie.

Deze goed onderhouden Ford Focus heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In deze Focus vindt u schakelaars op het stuur om het Easy Sound System 6000 te bedienen. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control is ook een van de meegeleverde opties. Ook automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.


Eigenschappen
Apk tot
4 maart 2025
Apk bij aflevering
Ja
Gemiddeld verbruik
7,70L/100 km
Wegenbelasting kwartaal min
€ 164,-
Wegenbelasting kwartaal max
€ 179,-
Accessoires
3e remlicht, 12Volt aansluiting, 16"inch lichtmetalen velgen, Achterbank neerklapbaar, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) side voor, Airbag bestuurder, Airbag passagier, Airco (automatisch), Alarm klasse 1(startblokkering), Anti Blokkeer Systeem, Armsteun, Armsteun achter, Audiobediening op stuur, Automaat, Bekerhouders, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, Binnenspiegel automatisch dimmend, Boekjes aanwezig, Boordcomputer, Buitenspiegels elektrisch verstelbaar, Bumpers in carrosseriekleur, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, centrale vergrendeling met afstandsbediening, Climate control, Cruise control, Dashboardverlichting regelbaar, Dimlichten automatisch, Easy Sound System 6000, Elektrische ramen voor en achter, Elektronische remkrachtverdeling, Getint glas, Handgrepen in carrosseriekleur, Hoofdsteunen achter, Hoofdsteunen voor en achter, Lederen stuurwiel, Lichtmetalen velgen 16", Luxe interieur, mistlampen voor, Radio/CD speler, Regensensor, Spiegels in carrosseriekleur, Stootstrips, Stuurbekrachtiging, Stuur in hoogte verstelbaar, Trekhaak, Trekhaak, Verwarmde voorruit, Voorruitverwarming
Standaardopmerkingen
INRUIL MOGELIJK

Voor meer informatie en foto's kunt U kijken op onze website
Voor vragen kunt U ons mailen of bellen (na 18.00 uur kunt U ons bereiken op tel. 06-51507209)